Hukonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KM Gayet iyi, benim 2007 model megane bile 90 bin de

Fiyatta çok uygun hayırlı satışlar.
Çok teşekkürler. Normalde çok gezen bir insanım. Ama ikinci araba oluncada mecburen onuda kullanıyoruz. Km normalde 50 binlerde olması gerekiyordu, babamın hastalıgı nedeniyle 6 ay boyunca ankaraya toplam 30 kez gidip geldi. Ondan KM arttı malesef .

UcgenTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatında pazarlık payı varsa gerçekten çok iyi. İlk sahibinden olması, temiz ve bakımlı olması, km sinin ideal olması, boya ve değişenin olmaması bu arabanın 24 25 bin lira etmesini zaten en başta garantiliyor. 1.5 dci ler bu aralar çok tutulur oldu BİLGİNİZE

Hayırlı satışlar.
Tüm bakımları yetkili serviste yaptırdım. Ek olarak servisten cıktıgında gecen ay klimayı bakmayı unutmuşlar, ön yolcu koltugunun oradan su kacırıyordu. Gidip şikayette bulundum. Sıfır klima taktılar en baştan, müşteri memnuniyeti için. Tüm ailemiz renault kullanıyor. Kocaelide ERNAZ var yetkili satıcısı, bayisi. Oradan şimdiye kadar vasıtamızla 10 dan fazla araç alınınca nazımız geçiyor. Şimdi kısmetse satıp Audi almayı planlıyorum.

Yatirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vites otomatik mi ?
Hayır araç otomatik değil, manuel vites. Kullanımı çok zevkli.

Exclion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten çok temiz gözüküyor araç şimdiden alana hayırlı olsun
Çok teşekkürler, inşAllah bizim gibi iyi bakan birisine satabilirim. Uzun yıllar insanın ayağını yerden kesebilecek bir araç.

Snopy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son fiyat nedir ? pm atarmısınız
özel mesajla gönderiyorum telefon numaramı, arayıp konuşalım.