Prim mi..

Arkadaşım ben prim yapmak istesem merak etme kendim konu açar gereken primi yaparım.. He ihtiyacım var mı yok.. Seninle tartışacak vaktimde yok kusura bakma..
Ama küçük bir not: Lütfen kendini kandırma.. Blogumuzu takip ediyorsan çekinmeden söyleyebilirsin.. Niye rastgele gördüm diyorsun ki..

Ayrıca blogdaki paylaşılan araçları görmüşsündür.. Burada da onların hiçbirini paylaşmadığıma göre ( burada 3 yaşındaki çocuğun zeka seviyesine inebiliriz sorun değil.. ) prim yapma gibi bir amacımın olmadığınıda anlayabilirsin.. Yani en azından anlamanı diliyorum..
Bak ağzınla düştün, sitede paylaştıklarımı burada paylaşmıyorum diyorsun, çünkü burda paylaşırsan kimse senin sitene girme ihtiyacı duymaz, prim yapamazsın bu yüzden. R10dan prim yapmasan bloguna kaç kişi girer sen söyle? Ha bu arada benim de sen gibi pek vaktim yok böyle laga lugalara, sen git seo kelimesinde liderliğe oynayan adamlara çamur atmaya çabala. Tartışmayı uzatarak daha fazla prim yapmana alet olamayacağım ne yazık ki

Böyle çözüm üretmeyecek şekilde boş konuşmalar yapmak misyonun gereği ihtiyaç olabilir belki ama unutma susmak da bazen iyi bir cevaptır.

Bu da sana son mesajımdır.