TrueLove adlı üyeden alıntı:
Bu dediğin düşünülmeden yazılmış çok saçma bişey. Sen sitelerine neden sayaç kodu koyuyorsun veya istatistiklerini bi şekilde takip ediyorsun?

Ben Söyliim istersen

Link değişimi yapalım diyerek change yaptığın kişiler sana hit gönderiyomu diye bakıyorsun. Baktın ki hit yok haber vermeden siliyosun öyle mi?
Eleştirileri kaldıramayacaksan neden site açıyorsun kardeşim ? sana benim hakkımda yorum yapmanı söyleyen oldumu, diyeceksin ki sana bu hakkı veren oldumu ? evet oldu, konu açıyorsan yorumlama hakkına herkes sahiptir. madem bir projen var, ona buna laf ederek zaman kaybedeceğine daha düzgün nasıl yaparım de. extreme kodu çok anlamsız duruyor o sitede. böyle bir projede hitin kaç olduğunun önemi nedir anlatırmısın bana ?

Ben sitelerimden kar amacı güdüyorum, REKLAM VERMEK İSTEYEN BİRİ BAKSIN DİYE extreme vs kodu koyuyorum. Sen bu siteye reklammı alacaksın ? böyle bir şeyde hitin ne önemi var demek istedim. kuyruğuna basmışım herhalde. ben link değişimi yaptığım kişilerin linkini habersiz silmem. ki zaten link değişimi yaptığım maximum 2-3 site var. dediğim gibi, kendi kendini bozmaya meraklısın galiba. madem hitine bakacaksın google'nin hizmeti var, bizde kaynak kodlarına bakmazsak onu göremezdik. öneri yaptığımıza yapacağımıza pişman etme, sonrada projem desteklenmiyor, oydu buydu şuydu. seni niye desteklesinler ki. en ufak eleştiriyi bile kaldıramıyorsun.

NOTICE: hite ihtiyacım yok -ki olsaydı da link değişimiyle gelecek 2-3 hitin zerre kadar önemi yok.
neyse polemiğe girmeyelim daha, onla bunla tartışmayalım.