Merhaba Arkadaşlar,
Chat Sohbet sitelerim için editor alımlarım durduruldu.. şuan totalde 3 postcum mevcut.. bunlar içinde herhangi bir aksilik oldugunda vazgeçen oldugunda konu içindeki diger başvurulardan değerlendirilecektir.. teşekkür ederim
Şimdide Dizi ve film sitelerim için postçu arıyorum
Dizi Kısmı için:
Dizileri takip edicek hiçbir diziyi kaçırmadan eklicek özgün şekilde ve özverili düzenli yapılcak..
Beklenilen Teklif usülleri:
1. Teklif usulü: örnek: 1k post 20tl ye atarım(haftada 100 dizi varsa 10 hafta boyunca yani 1k postu doldurana kadar devam edicek)
2. Teklif Usulü: örnek: haftada kaçtane dizi varsa program varsa (Eglence programları yarışma programları) hepsini istisnasız ozgun şekilde girerim ve aylık 100 liranı alırım
Film bolumleri için :
Film acıklamaları başlık ve etiketleri özgün ve itinalı özverili olucak
adet usulü telif bekliyorum örnek 1k film 50tl
bu şekilde sürekli çalışabılecek arkadas veya arakdaslar alınacaktır.. FİYAT TEKLİFLERİNİZİ BEKLIYORUM
ödemeler haftalık olarak yapılabılır isteyene aylık yapılabilir. ancak iş yapmadan ödeme yapılmayacaktır.
itraderime bakabilkirsiniz kimsenin parası kalmaz fazlasıyla(iş güzel olursa) ödenir
kimse PM ile msn verip görüşelim demesin PM ile bişiler anlatmaya calısmasın PM ile teklif vermesin konu altından tekliflerinizi bekliyorum en uygun 1 yada 2 kişi alınacaktır..
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar bakın PM atmayın PM lere cvp verilmicek!