Sevdiğim bir laf vardır; "Bilgisi olmayanın fikri de olmaz." diye. Scrapebox kullanmadığımı bilmeden gelip biz söylemiştik biz yapmıştık diye caka satıyorsunuz, link aldığım blogların .edu uzantılı en fazla 8-10 çıkışlı sayfalar olduğunu bilmeden saçma sapan siteler diyorsunuz, amacınız yardımcı olmaksa sorun filtre öncesi neler yaptığımı anlatayım size ama yok ben bu konu üstünden piyasa yapmak istiyorum diyorsanız doğru yoldasınız, biz söyledik biz biliyoduk diye mesajlar yazın imzaya da seo danışmanlık hizmeti verdiğiniz site linkini eklerseniz on numara iş yapmış olursunuz.
Bir de ortaokul çağındaki ergen diye bir laf etmişsiniz de tam olarak anlayamadım, geçenler de
şu ve
şu konulara rastgeldim de ikinci linkte "Bu çekilişe katılmak için tanıtım yazısı, sosyal medya vs gibi ıvır zıvırların hiçbirine gerek yok.." diye bir laf etmişsiniz, ortaokul çağındaki ergenin kıskançlık psikolojisini bu örnekle açıklasak olur değil mi?
Mümkünse benim konum üzerinden prim yapmaya çalışmayın, sayın seo gurusu.
Prim mi..

Arkadaşım ben prim yapmak istesem merak etme kendim konu açar gereken primi yaparım.. He ihtiyacım var mı yok.. Seninle tartışacak vaktimde yok kusura bakma..
Ama küçük bir not: Lütfen kendini kandırma.. Blogumuzu takip ediyorsan çekinmeden söyleyebilirsin.. Niye rastgele gördüm diyorsun ki..

Ayrıca blogdaki paylaşılan araçları görmüşsündür.. Burada da onların hiçbirini paylaşmadığıma göre ( burada 3 yaşındaki çocuğun zeka seviyesine inebiliriz sorun değil.. ) prim yapma gibi bir amacımın olmadığınıda anlayabilirsin.. Yani en azından anlamanı diliyorum..