Bodozlama işler yapıyorsunuz, sonrada gelip size şunları yapmayın şöyle olur dediğimizde ortaokul çağındaki ergenler gibi laf sokmaya çalışıyorsunuz..
Anasayfaya saçma sapan yerlerden yorum-link kasıp bile bile lades diyen ben değil sensin..
Zamanında söylemişiz, anasayfaya aşırı yorum-link kasıp bıraktıktan sonra algoritma oluşturmaya gerek bile yok..
Oturt 5 yaşındaki çocuğu göster sitenin link grafiğini gömsün seni filtreye..
Sevdiğim bir laf vardır; "Bilgisi olmayanın fikri de olmaz." diye. Scrapebox kullanmadığımı bilmeden gelip biz söylemiştik biz yapmıştık diye caka satıyorsunuz, link aldığım blogların .edu uzantılı en fazla 8-10 çıkışlı sayfalar olduğunu bilmeden saçma sapan siteler diyorsunuz, amacınız yardımcı olmaksa sorun filtre öncesi neler yaptığımı anlatayım size ama yok ben bu konu üstünden piyasa yapmak istiyorum diyorsanız doğru yoldasınız, biz söyledik biz biliyoduk diye mesajlar yazın imzaya da seo danışmanlık hizmeti verdiğiniz site linkini eklerseniz on numara iş yapmış olursunuz.
Bir de ortaokul çağındaki ergen diye bir laf etmişsiniz de tam olarak anlayamadım, geçenler de
şu ve
şu konulara rastgeldim de ikinci linkte "Bu çekilişe katılmak için tanıtım yazısı, sosyal medya vs gibi ıvır zıvırların hiçbirine gerek yok.." diye bir laf etmişsiniz, ortaokul çağındaki ergenin kıskançlık psikolojisini bu örnekle açıklasak olur değil mi?
Mümkünse benim konum üzerinden prim yapmaya çalışmayın, sayın seo gurusu.