Çok uzun süredir ilk kez r10.net de istediğim tarzda bir logo yapana rastladım.Logo içime sininceye kadar ilmek ilmek işledi.Her aşamada görüşümü alarak logoya fikrimi yansıttı.İnşallah tüm iş yaptıracak olanlar memnun kalır benim gibi.İşin hakkı böyle verilmeli.5-6 farklı temaya da uygun logo çıkardı.Merak edenler olursa logoyu görmek için sitemin adresini özelden ulaştırabilirim.Çok tşk.ederim Necdet Beye ellerine sağlık,grafik programı hep güncel kalsın!
Gerçekten canlı, hareketli banner yaptırmak için uzman arıyorsanız emin olun doğru yerdesiniz eringen üşengeç biri değil çok harika iş çıkartıyor ve aynı zamanda değiştirme yapabilirim diye tekrar tekrar soruyor beli ki müşteri memnuniyetine kazandığı paradan harcadığı vakiten daha fazla önem veriyor. Kendisini tebrik ederim bir sonraki işlerimde de kendi ile çalışacağımı belirtmek isterim..
Necdet'ile Yıllardır calısıyoruz bi defa gıg demedi isteklerimizi sürekli uygun fiyatlara yaptı iyi satıslar
zuzayli adlı üyeden alıntı:
4 adet flash banner yaptırdım.İşinin ehli bir arkadaş, teşekkür ederim.
Cukk adlı üyeden alıntı:
Kısa bir sürede çok güzel bir logo yaptı ve teslim etti. Teşekkürler
Flash banner yaptırıldı, çok memnun kaldım tavsiye ederim.
BuzSz_Mavisi adlı üyeden alıntı:
Logo çalışması yaptırıldı. Çok, aciliyeti vardı. Sağolsun, arkadaş beni kırmadı. Dediğim zaman da yaptı, teşekkürler.
aslanim2 adlı üyeden alıntı:
banner yaptırıldı , güzel çalışma tesekkurler.
oyunmax adlı üyeden alıntı:
Logo yaptırıldı.İşinde uzman güvenilir arkadaş
flash banner yaptırdım arkadaşa, kaliteli ve işini sahiplenen birisi.
zuzayli adlı üyeden alıntı:
Necdet işinin hakkını gerçekten veren bir arkadaş, yapmış olduğu çalışmalar kalitesini gösteriyor, 1 adet flash banner tasarladı.
Arkadaşa banner yaptırıldı. Sağolsun uygun fiyata, kaliteli bir çalışma yaptı. Kendisine teşekkür ederim.
fRtkmR adlı üyeden alıntı:
Logo yaptırıldı ve teslim alındı çalışmasından dolayı teşekkürler
blue7 adlı üyeden alıntı:
Logo Yaptırdım . Hızlı ve profesyonel çalışmaktadır.
Logo yaptırıldı , işinde profosyonel.
Elmass adlı üyeden alıntı:
merhaba, bende r10.net üzerinden Necdet KARATAŞ`la tanışma fırsatı buldum kendisi çok dürüst ve çok anlayışlı birisi işinde gayet başarılı ve en önemlisi gerçekten adam gibi bir adam bana bir logo hazırladı bende çok memnun oldum umarım çalışma fırsatımız olacaktır gene kendisine allah`tan hayırlı işler ve hayırlı müşteriler diliyorumteşekkür ederim
Hermes adlı üyeden alıntı:
teknoloji sitesi için logo yaptırdım oldukça başarılı teşekkürler
Kişisel logo yaptırılmıştır. Başarılı çalışma oldu. Ellerine sağlık.
CihaN01 adlı üyeden alıntı:
Logo çalışması için teşekkür ederim .Güzel oldu
Arkadaşa logo yaptırılmıştır gayet anlayışlı ve ilgili bir kişidir.
euro adlı üyeden alıntı:
Flash banner yaptırdım kendisine hem işinde hemde müşteri ilişkisinde takdire şayan bir arkadaş
Buton v.s yaptırıldı, sorunsuz ve hızlı teslim etti teşekkürler, hayırlı işler
vipkoruma.biz için özel dizayn yapıldı, 3 adet banner hazırlatıldı çok güzel iş cıkarttı eline sağlık
Arkadaşa bir adet logo yaptırıldı , gerçekten hızlı kaliteli bir iş çıkarttı sağolsun , iyi çalışmalar dilerim
müstakbel forumuma bir adet logo çalışması yaptırıldı
Firmam için logo yaptırmıştım. İsteklerime göre revize edip teslim etti memnun kaldım.
banner yaptırıldı teşekkürler dostum,kısa sürede çok kaliteli bir çalışma
Banner çalışması yaptırıldı. İlgili ve hızlı bi arkadaş teşekkürler.
Logo çalışması yaptırıldı. Kısa ZamanDA iyi iş ve kaliteli ...tavsiye edilir.
Arkadaş gerçekten kaliteli bir iş çıkardı, ellerine sağlık .
Daha önceden logo yaptırılmıştı ilgili bir arkadaş.
Banner yaptırıldı ellerine sağlık güzel iş çıkardı.
arkadaş, memnun kaldığım şekilde bir header çalışması yaptı benim için. teşekkür ederim kendisine.
Çalışmaları gayet başarılı bende kendisinden 1 logo hizmeti sağladım hızlı ve güvenilirdir necdet kardeşimiz.. Başarılar
Evlilik sitesi için logo yaptırdım arkadaşa çok ilgilendi. Teşekkürlerimi borç bilirim kendisine.
Logo yaptirildi, başarili.
Logo yaptırdım ve teslim aldım. Çok profesyonel iş teşekkür ederim.
psd editleme işi yapmiştir,tesekkurler..
arkadaş, memnun kaldığım şekilde bir header çalışması yaptı benim için. teşekkür ederim kendisine.
Çalışmaları gayet başarılı bende kendisinden 1 logo hizmeti sağladım hızlı ve güvenilirdir necdet kardeşimiz.. Başarılar
Logo yaptırdım ve teslim aldım. Çok profesyonel iş teşekkür ederim.
Logo yaptirildi, başarili.
açtığım logo yarışması kazandı arkadaş, tebrikler tekrar
arkadaşa kurumsal logo yaptırdım sağlam ve temiz bir iş çıkardı en güzel tarafı paragöz birisi değil ) kendi alanı olmadığı konularda bile yardımcı olduğu için tekrar dan teşekkür ederim kendisine..
Arkadaşa Banner yaptırıldı çok kısa sürede çok kaliteli bir iş teslim etti. Başarılarının devamını dilerim.
2 adet logo ve 1 adet banner siparişi verildi. Logolardan birini tamamladı. Gayet ilgili ve yetenekli bir arkadaş. Diğer çalışmaların tamamlanması bekleniyor.
Necdet beye 1 adet banner yaptırılmıştır. Sorunsuz ve mükemmel oldu. Teşekkür ediyorum kendisine.
arkadaş a flash banner yaptırıldı ilgili hızlı arkadaş teşekkürler.
Arkadaş gayet başarılı bir iş çıkardı. Tekrar çalışmak dileğiyle.
Arkadaşla 2 adet flash banner çalışması yapıldı gayet iyi kendisine teşekkür ediyorum ilgili bir arkadaş
Flash banner takımı yaptırıldı. Güzel iş çakarttı ellerine sağlık
flash banner yaptırıldı.çok kaliteli.teşekkürler.
İşi başarılı bir şeklilde bitirmiştir eline sağlık teşekkürler.
çok kaliteli işleri olan değerli bir dostum tsk
Banner yaptirildi, hızlı hizmet ve tam istediğim gibi yapildi.
iş yaptırıldı, temiz iş .
1 adet banner yaptırıldı.
10 numara bir flash banner hazırladı.Hazırladığı banner'ı r10'da kullanacağım.Daha iyi bir referans olamaz herhalde..Teşekkürler.
Çok güzel bir banner yaptı sağolsun. Memnun kalacaksınızdır hızından ve kalitesinden.Teşekkürler
banner işi verildi başarılı arkadaş
Şirketimizin satışını yaptığı ürün için flash banner yaptırıldı. Çalışan arkadaşlarımız dahil herkes beğendi emeğine sağlık gerçekten aldığı parayı hak eden nadir arkadaşlarımızdan birisi şiddetle tavsiye ederim.Ayrıca iş boyu bizimle sürekli ilgilendi ve bilgi aldı bu anlayışı ve işine olan tutumundan dolayı teşekkür ederim. Devamlı kendisi ile çalışacağız
swf banner yaptırılıp teslim alınmıştır teşekürler.
Flash banner yaptırıldı. Zamandı işini yapan, yetenekli bir tasarımcı çalışmayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.
Necdet beyle anlaşıldı, iş verilip ışık hızıyla iş teslim alındı.Hızdan son derece memnunum, verdiğim iş eksiksiz geldiği için memnunum ve "ayar.php" dosyasına besmele ile kodlamaya başladığı için bi' başka memnun oldum Allah razı olsun, devamlı çalışmamız dileğiyle.
hareketli banner yaptırıldı.
www.kafkasmt2.com siteme flash header yaptırdım arkadaşa kaliteli yapıyor ve %100 müşteri memnuniyeti sağlıyor, tekrar teşekkür ederim.
2 adet hareketli banner çalışması yaptırıldı. Gerçekten profosyonel bir arkadaşımız. uzun süre beraber çalışabiliriz umarım.çalışma yaptırıcak arkdaşlar gönül rahatlığı ile çalışabilir
3 adet farklı banner yaptırıldı teşekkürler ilgili ve hızlı arkadaş.
6 adet flash banner yaptırdım. arkadaş alanında uzman.inş. tekrar çalışacağız.
Logo yapımı için ödeme geçildi çalışma bekleniyor. Güzel bir çalışma olacağına inaniyorum çok ilgili ve iyi birisi
Çalışma çok güzel oldu beğendim teşekkürler
2 Adet Flash Yapdırıldı Cok Güzel Bir İş Cıkartı Teşekkür Ederim Herkezede Tavsiye Ederim
Alıntı
ve daha birçok çalıştığımız nice arkadaş, hepsine tercihleri için teşekkür ederim, sizinlede çalışmak ümidiyle okuğunuz için teşekkürler.