pardon hocamda hit garantisi verdiğimi hatırlamıyorum.. 10 tane script satışım var r10 üzerinde neler yazdığımıda tam anlamıyla hatırlamıyorum. sadece apilerde bir bozulma olursa onu 48 saat içerisinde düzeltme garantisi veriyorum. hit garantisi olayınada inanmam acıkcası. hangi script şuana kadar şu kadar hit garanti ediyorum diyipte alan herkes o hitte ulaşabildi? yani ona inanmıyorum sadece ilgiye bağlı olarak yükselir seo tam anlamıyla yapılmıs durumda gereken herşey hazır durumda yani gerisi artık alana kalmıştır acıkcası. sadece dediğim gibi alan kişilere özel sef link yapısı değiştiriyorum. maksat cogu scriptin yaptığı toplu sandboxa gitmeyi olayından önlemek...
evet ben yanlış anlamışım kusura bakma.titlede hit makinesini görünce garanti veriyorsun zannettim.Ever sef link oluşturmak en mantıklısı çünkü birçok kişi alacağı için bu sefer onlar arasında bir kapışma olacak ben üste çıkayım anlamın'da.Zaten birde site full seoya gore ayarlanmıştır ama kendin birşeyler yapmadıktan sonra birşey çıkmadığı zaman düşünmemelisin.Durduk yere hitr almasını bekleyemezsin.En kısa sürede almayı düşünüyoruz bakalım. Kolay gelsin.