vay durun bende arkadaslarıma soyleyimde onlarda benden yana yorumlar atsınlar. Herneyse Ben kendimi biliyorum beni bilende biliyor. herkes işine gücüne bakıcak.
Tam bir klasik ***********; amacına ulaşamamış, her yere saldıran bir köpek gibi davrandığının farkındasındır umarım. Perşembe günü Kurtlar Vadisi Pusu'yu izliyorsun, bugün de gelip emir veriyorsun.

Gerçek hayat dizilerden çok farklıdır ve kimsenin zamanını çalamazsın, R10'da. Sende biraz adamlık olsa bunları yazacağına benim ithamlarıma yanıt verirdin, ancak yazdığın ileti sayesinde dolandırıcılığın zaten belliydi de tescillemiş oldun. Kendi kendine bunu bize kanıtladığın için teşekkür ederiz.
Not: Arkadaşın varsa çağırabilirsin de dikkat et; davetiyeyi sana gönderen kişi gibi *********** olmasın. Belki de sensindir, bilemiyorum; gerçi araştırsam bulurum da senden önemli işlerim olduğu için buna gerek duymadım. Çünkü ilk eklediğim iletide, yeterince neyin ne olduğunu aktardığım kanısındayım.

Ayrıca bu zamana kadar her başlığa özgür irademle, kendi öznel düşüncelerim doğrultusunda yorum yapmışımdır. Kimse beni herhangi bir başlığa çağırmadı, kimsenin isteğiyle de bir konuya yorum yapmam. Dediğim gibi tam bir klasik *********** gibi saldırdın ve bilip bilmeden itham ettin, teşekkürler.
Ek: Kimseye haksız yere *********** demem, insan psikolojisinden anlayan birisiyim.
Bakınız.