Referans
  1. Nigel

R10 ' da ilk yaptığım işi birgün içerisinde tamamladım.

Evet siz sadece üyelik bilgilerini giriyorsunuz , profilinizi açıyorsunuz , bana tıklatma bilgilerini veriyorsunuz ve ben işe hemen koyuluyorum.

Yaklaşık 2000 tıklama gerekiyor , ben o 2000 tıklamayı maximum 3 gün içinde bitiriyorum ve sizin maillerinize "Tebrikler, bütün balıkları büyüttün ve bir tişört kazandın" gibisinden bir mail geliyor ve oradan talimatları uyguluyorsunuz.

Benim yaptığım şey burada sizin 9 balığınızı büyütmek. Çalışmalara başlamam için minimum 5 kişi olacak şekilde gruplar halinde çalışma yapacağım. Çalışma ücreti sadece 20 lira. 2000 tıklama = 20 lira yani 400 tıklatma 2 liraya geliyor. Normalde GreenPeace t-shirt'lerinin satıldığı online ticaret de bu t-shirtlerden bulunmuyor.

Referanslarımda yaptığım post işlerinden kimseye kazık atmadığım açıkça gözükmektedir. Ben kimseye tshirtünüzü evinize kadar getireceğim demiyorum sadece tıklamalarınızı bitireceğim. Ben t-shirtümü almak için sonrasında bitirdim hala gelmedi gibisinden bir mail atmıştım. O maili de biten kişilere yollyuacağım 3-4 gün sonrasında yollamalarını isteyeceğim. Yani t-shirt'ünüzün gelmesi için sizde takip edeceksiniz. Burada yapacağım hiç birşey illegal olmuyacaktır. Sadece biraz zeka ürünü .

Bu arada t-shirt inanılmaz derecede kalitelidir. Ürün kalitesi filan çok hoşuma gitti. T-shirt'ü giyip de kimsenin ilgisini çekmemek mümkün değil. Okulda giydiğim ilk gün baya bi ilgi çekmişti. Pişman olmayacaksınız.

Bu işte bana yardım eden çalışma arkadaşım webadisi'dir. Benimle iletişime geçemeyen webadisi'ne PM atabilir.

Üzerimde ki t-shirt'ün hali

Yüksek pixelde görmek için tıklayınız.