zuzurapper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burada kimseye iyiyim veya kötüyüm demedim. Beni ne Sadettin bey nede diğerleri ilgilendirir herkes kendi yaptığı ile sorumludur. Ben kimin ile nasıl konusucağımada dikkat ediyorum merak etme.

Yarışma dışı etme veya etmeme seni ilgilendirmez oke. Yarışma dışı edilicek bir durum söz konusu olamaz kendi kendine cırmalıyorsun amaç belli
Tasarımın hazır olduğunu ve yarışma sahibine 2 gün önce PM'lendiğini ve yarışmanın ise son saatlerinde ekleneceğini belirteyim önce..Amacım vs olmadı bugüne kadar o tür konularda çünkü ben kendisini tasarımcı zannedipte oturup başka tasarımlara bakıp çizen bir mantıkla iş yapmadım ve yapmamda asla..

Tasarımına çıplak gözle oda olmadı lütfen at gözlüğü takıp 1 kez daha bak..Ve anlaki o tasarımda sen mi Aktifbilişim'e özenmişsin yoksa senden önce tasarımı yayınlayan Aktifbilişim mi sana özenmiş bir düşün..

Klasik olacak ama konuyuda uzatmanın mantığı yok bence..Sizin dışınızda gelen yorumlarda bunu gösteriyor zaten amacınızın ve yaptığınızın ne olduğu çok iyi anlaşıldı..

Tekrar yeniliyorum yarışma sahibinden arkadaşın yarışma dışı kalmasını rica ediyorum..