Scriptin 5. botu yine son 1 saat içerisinde patladığının haberini aldım ve hemen onarımını yaptım isteyen arkadaşlar ftp bilgilerini p.m. atsınlar... çok yakında yeni versiyon gelicektir. bu v16 versiyonu gelicektir. en büyük özelliğinden kısaca bahsedeyim.. bildiğiniz gibi flash oyun siteleri internette yüzlerce bulunkatadır. rekabet piyasası çok artmış durumda. getirisi güzel bir iş ama rekabetten siteyi hitlendirmek oldukça zorludur. en son yeniliklerimle birlikte artık eklenen oyunlar anında(1 dakika - en geç 48 saat) içerisinde indexleniyordu. sitenin panelini ilk mesajımdan okuyabilirsiniz. şimdi baya bir arkadaşla konuştuktan sonra kendi fikrim olarak siteye bir link platformu kurmaya karar verdim.
Link platformunun işleyişi : benden oyun scripti almış tüm kişilerin(48) siteleri admin panelinizde bulunacaktır. yanlarında pr değerleride yazacaktır. sağ tarafında link olucak dost site ol diye karşı tarafa bildirim gidecek ve kabul ederse sitelerinizde linkler otomatik yayınlanacaktır. 2 tarafın birtanesi eğer host sıkıntısı çekmiyorsa ve linki sildiyse otomatik olarak karşı sitedende kaldırılacaktır. bu sistem benden oyun scriptleri alanlara yapılacaktır. ayrıca bu platform içerisine başka bir oyun scripti girmek isterse kendisinin sitesine kurulumu ben yapıcam ve onun admin paneline benim scriptime yaptığım ayarı yapacağım(başka OYUN scripte sahip olan birinin bu link platformuma girmesi 30 tl).. böylelikle bildiğiniz gibi bir oyun sitesini en çok hitlendiren seo bakımından uçuran iş başka bir oyun sitesinden link değişimidir.. umarım anlatabilmişimdir yakında bu özelliği aktif etmeyi planlıyorum ve oyun scriptimin fiyatını kesinlikle düşürmeme garantimi verdiğimi biliyorsunuz galiba bu yenilikle birlikte oyun scriptimin fiyatını 100 tl yapmayı planlıyorum.(bu sadece bir plandır kesin garanti vermiyorum ama aklımdan geçiyor.)
Not : her zaman dediğim gibi scriptimi alan herkes ömür boyu ücretsiz teknik desteğe sahiptir ve her güncellemeden ücretsiz yararlanabilmektedir... Herkese hayırlı forumlar.. Oyunu
www.webscripti.com scriptleri farkıyla yaşatın...