Arkadaşlar kurtlar vadisini yıllardır seyrederim hatta tekrar tekrar izlememe rağmen her zaman aynı yerde aynı heyecanları yaşamış biri olarak artık mantık hatası yeter dedirttiriyor insanı !
Önüne gelen birbirine racon kesiyor ? Nerde o eski günler ? Hiçmi bu insanlar arasında birbirinin uçurum yok..
Polat konsey kurdu dedik zırtırık çıktı iki üç tane çapulçudan laf yer hale geldiler..Size soruyorum karahanlıya eskiden böyle laf eden devlet adamı dahi olsa cesaret edebilirmiydi ? Polat eskiden koskoca kgtnin başıydı nasıl cesaret edilebiliyor ?
Yaşar diye birini soktular güya avrupaya mal satan en büyük tüccarlardan biri ama daha önce siluetini bırakın adı dahi bir yerde geçtimi ? Eskiden kvde 3.bölüm ile 73.bölüm arasında bile bağlantı vardı ? Demekki dizi haftalık yazılıyor bunu öğreniyoruz..
Tamam hadi affettik diyelim koskoca bu adam mal tüccarı ama adamın mekanına elini kolunu sallıya sallıya günterin adamları girdi ? Nerde bu koskoca tüccarın adamları soruyorum ? En yakınındaki koruma nerde ? Adamları nerde Allah aşkına biri bile beklemezmi kapıyı ?
Hadi onu geçiyoruz koskoca istanbulda dahi bomba patlatmaya gücü olan günter avrupanın sahibiyim diyor leyla zaradan iki üç isim alıyor pusuyor ? Hani daha düne kadar aron feller diyordu örgütün sol kolunu sana sağ kolunu size verdim paşalar gibi yönetiyorsunuz diye ? Netez örgüt sana racon keser oldu ?
İki üç tane sahne koyuluyor bir müzik polat ilerlesin tamam dizi bitti..İnanın vadi sever olarak kahroluyorum..
Bu senaryoyuda yazanlar bir şeyden çakıyorsa ben birşey bilmiyorum...
Bana diyinki kv pusunun 1.bölümü bile şu anki bölümü arasında ufacıkta olsa bağlantı var diziyi bırakacağım..
Haftalık senaryo ile işler yürümez..Polatın üstleride olucak altlarıda..Yaşarın gücü polata yetiyor polatta sonra atıyor tutuyor
Tek diyeceğim birisi girsin senaryoyu ya düzeltsin yada kaldırın fatmagülün bilmemnesi neyi bile zor geçiyor artık bu dizi..Abdulheyi bile ne hale düşürdüler adamın yüz haline bakın sanki dizide oynamaktan sıkılmış gibi bir hal var
Zazanında süper espirileri olmasa tad alamıcaz...
Tek diyeceğim bir vadisever olarak toparlan be vadi

En azından artık mantık hataları olmadan şu diziyi izliyelim...Adam gibi bir bölüm görmek istiyoruz...
Bütün vadiseverlere saygılarımı yolluyorum hayırlı forumlar.