pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurtlar Vadisinin kan kaybetmesinin tek sebebi Ömer Lütfi Metedir.. Şuan Senaryoda Ömer abinin 3 tane öğrencisi var. Hocaları gibi performans gösteremez. Hele 200. bölüm yayınlandıktan sonra..

Bu diziyi ancak ve ancak yaratıcısı olan Ömer Lütfi Mete düzeltir. Tabi ömer abimiz vefat etti. Ömer Lütfi mete gibisi gelmez.. Düşünsenize o kadar çok mütevazı insanki.. Bu kurtlar vadisinin izleyenlerin %90'ı Ömer abiyi tanımıyor. Raci Şaşmazın üzerine yapıyor. Böyle projeyi bir öğrencisinin üstünden yapıyor. Sanatçı dediğimiz budur.

Bu kurtlar vadisi asla düzelmez.. Bu böyle gitmeye devam edecek..
Kimse umutla düzelmesini beklemesin. Şuan kurtlar vadisi pusu belli bir senaryosu yok.. Kopuk kopuk gidiyor. Günümüzünhaberlerine göre bir kaç aksiyon ekleyerek ilerliyor..

Önceden öylemiydi. Kurtlar vadisi bir intikam dizisidir. Aslan amcanın kardeşini öldüren Karahanlıdan intikam alınması için yapılmış bir Oparasyondu.. Bunun projesi Doğu Beyindi. Aslan Amcada Karahanlıya endekslemişti. Bir senaryosu vardı. Dizide kopukluk hiç olmadı..

Pusu öyle değil. Ne oldu bitti ben birşey anlamadım.. 103 bölümlük senaryoya baktıgımızda.. Yok Devletin içindeki hainleri temizlemek gladioyu çökertmeye calısmak bilmem ne bilmem ne.. Bu böyle olmaz.
Gerçekten çok güzel özetlemişsiniz. Eski KV de bir bağıntı vardı şimdi öyle birşey yok haftayı kurtarma peşindeler sanki. Yinede eskisi hatrına izliyorum kaçırmadan. Ama dediğiniz gibi eski tat yok artık.