Merhaba arkadaşlar hocamın mesajını olduğu gibi kopyaladım. düşündüm ama aklıma girilen sayıların ortalamasını alan programdan başka fikir gelmedi

yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. (fazla yaratıcı olmasın 2 dakkada yapılacak türden olsun

)
Alıntı
AÇIKLAMALAR
• Aşağıda örneğini gördüğünüz sorulara benzer olarak 3 tane programlama problemi belirleyip, bunların çözümü olan PHP kodlarını da ekleyerek bir Word belgesi oluşturunuz.
• Sorular kesinlikle özgün olacaktır. İnternetten bulduğunuz problemleri aynen kullanmayınız. Ya da kendi aranızda soru değiş-tokuşu yapmayınız. Aksi durumlar belirlendiğinde ödev notunuzu etkileyecektir.
• Sorularda ifade edilen problemler çok basit olmamalıdır. (1 den 100’e kadar olan çift sayıların toplamını bulan program gibi…)
• Aşağıdaki sorular örnek olarak verilmiştir. Ödeviniz bu soruları içermeyecektir.
ÖRNEK SORULAR
1. Rastgele gireceğiniz sayılardan oluşan iki diziyi üçüncü bir dizide küçükten büyüğe doğru sıralı olarak birleştirecek programı yazınız. (Örnek: Birinci dizide 7,2,8,1 sayıları; ikinci dizide ise 5,11,2,6 sayıları varsa birleştirilmiş dizide 1,2,2,5,6,7,8,11 sayıları olacaktır.)
Çözüm:
…
…
2. Girilecek bir yaklaşım sayısına bağlı olarak,
formülüne göre Pi sayısını yaklaşık olarak hesaplayacak programı yazınız.
Çözüm:
…
…
3. Alınan bir mal ya da hizmet karşılığı ödenecek ücretin tutar bilgisi ile müşteriden alınan para miktarını alıp, para üstünü para birimi ve adet biçiminde geri döndürecek fonksiyonu yazınız. Para birimleri en büyük birimden (100 TL) en küçük birime (5 Kr) doğru adet belirtilerek sıralanacaktır. (Örnek: Tutar=47,55 TL, Müşteriden Alınan Para=50 TL ise programımızın sonucu “2x1 L + 4x10 Kr + 1x5 Kr” biçiminde olacaktır.)
Çözüm:
…
…