Site adresi : www.oyunforum.org
Site için istenen fiyat : 2 site için tek fiyat 2.500
Sitenin aylık getirisi: Fileserve - Hotfile-netload indirmeden ortalama 100 dolar - gittigidiyordadan aylık 200 TL(Oranlarım 0.04 sabitlendi bunun için biraz düşük ancak oranlar 0.09 oldugu zamanlar aylık 500 TL yi geçtiğini biliyorum..Şu sıralar GG'ye çok üye kazandırdım.Başvuruldugu taktirde oranlar tekrar yükselebilir
Sitenin açılış tarihi:
Kategori, sitenin içeriği nedir: Oyun forum - İndirme Portalı - Film - Program
Günlük hit sayısı, kaynak link: Yukardakı sayyac oyunforum.org a ait aşağıda da diğer sitenın hitini belirtcem
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: site 2.5 yaşında ancak 2009 mart ayında domain değişti.Domain içerikle beraber mükemmel.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Komple satılık
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Mybb ücretsiz script
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Özel notlar
Sitedeki çogu oyun-program-film bizzat site adına upload edilmiş ve bütün arşivlerin içinde sitelerin reklamları mevcuttur.Konular çok özenli ve siteye özel her konuya kapak hazırlanmıştır.Kaliteli içerik bulunmaktadır.Boş site değildir her konu elle açılmış ve kesinlikle bot diye bişey yoktur.Siteyı dolaşmanız yeterli olacaktır.
Site Türkiye'deki en büyük Mybb tabanlı forumlardan bir tanesidir.Hatta en büyüğü olarak bile gösterilebilir.Çünkü mybb ile beraber bu kadar hite çıkmak nerdeyse imkansız gibi birşey.Üstelik site için hiçbir backlınk çalışması yapılmamış ve yapılmadıgı halde bu durumlara kendiliğinden gelmiştir.Kaliteli içerikli oldugu için google'dan iyi hit sağlamış ve hit %100 Googledan gelmektedir..Çok özenli bir sitedir forumu dolaşırsanız anlarsınız.
Siteye istersenız upload konularınızı portalda paylaşabilirsiniz.Yada portalı kapatıp siteye oyun paylaşan çok uploader oldugu için bunlardan da site güncel tutulmaktadır.
Site çok günceldir ve özellıkle OYUN konularını Türkiyede ilk yayınlayan siteler arasındadır.Her yeni oyun çıktıgında anında upload edilmiştir.Site üyelikleri geçen hafta durdurulmuştur yani ziyaretçiler linkleri görebilmektedir.Çoğu ziyaretçi konumunda sitedekilerin.Ben bile ziyaretçi olarak takılıyorum

2. site
Site adresi www.rshare.org
Site için istenen fiyat : 2 site tek fiyat 2.500
Sitenin aylık getirisi: diğer siteyle beraber aynı reklamlar yayınlandı
Sitenin açılış tarihi: haziran 2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: İndirme portalı
Günlük hit sayısı, kaynak link: sayyac aşağıda
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: yeni site PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: komple
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: DLE MAREZ
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Özel notlar

Sitedeki bütün konular elle özenle upload edilmiş ve bütün konular site adına upload edilmiştir.Her konu da en az 3-4 indirme alternatifi verilmiştir.
Site adresi rshare yani rapidshare kısaltmasıdır.Şu sıralar Rapidshare linkleri bulmak zor oldugu için siteyi kısa sürede siteyi takıp eden çok fazla kullanıcısı bulunmaktadır.Özellıkle rapidshare linkleri çok indirilmekte ve yanında alternatifleri de oldugu için bunlardan da indirme sağlanmaktadır.
Bütün konular özel kapaklı çok düzenli bir sitedir.2 site de çok iyi indexlenmektedir.Açılan konular hemen index almaktadır.

Bu kadar Emeği neden mi satıyorum?

SIKILDIM BU İŞTEN ARTIK SÜREKLİ BİLGİSAYAR BAŞINDA DURMAKTAN..