AKServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O türkiyedeki hosting, yer sağlayıcıları ciddi zarar edecek diyen arkadaş kim Daha.net'de sizin gibi bir idda atmıştı ortaya geçen sene, mükemmel zarar içindeyiz. Hostgator'un türk müşterisi illegal kesimden ibaret, (neredeyse) Verimerkezi kuruluyor deseniz anlarımda, çok saçma yorumlar gelmiş.
Daha.net yada myhosting.com buyuk sirketler degilki ne yazikki. myhosting.com kendi halindeki ufak bir hosting sirketi kanadada, daha.net ise Turkiye'deki orta derecede bir firma. Ayrica hostgatorin turk musterileri hakkindaki sadece illegal olduguna dair bilgileri tam olarak nerden aldigini merak ediyorum. Ayrica dedigim gibi Turkiye'ye daha.net gibi firmalarla yarismaya gelmiyoruz. Zaten su anki turk musteri sayisi daha.net i coktan gecti bu yuzden ortada bir yaris bile yok. Amacimiz Avrupa ve Asya marketleri ve bunun yonetimi Turkiye'den yabanci dili olan arkadaslarla birlikte yapilicak. Ben sahsen avrupa ofisi yerine Turkiye ofisini tercih ettim. Bunlar zaten multi milyon dolarlik sirketlerin on binlerce dolar harcanarak yapilan arastirmalarinin sonucu verilen kararlar. 3-4 kisi hadi Sefa turk nasil olsa Istanbul a gidelim demiyor.

Ben sadece musterilere haber vermek amacli bahsediyorum bunlardan, amacim hostgatorin turkiye'ye ne yapmaya geldigini kanitlamak yada neler olucak, basarili olurmu yada myhosting.com gibi ufak sirketlerin Turkiye'ye gelip basarili olamamalari ile karsilastirilmamiz icin bunlari soylemiyorum. Kimisi gelir birsey olmaz der gelir batar der, kimisi Sefa isten kovuldu kacip kendi sirketini aciyor der ve bunlar gercektende onemsiz konusmalar.

Diyorum ya butun Turkiye'de herkesin en buyuk dedigi hosting sirketinin 80 kati buyuklugunde bir multi-milyon dolarlik sirket geliyor, vardir elbet bir bildigi