Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgeadamın sitesinde bir fiyatlandırma göremedim. Photoshop yanında 3ds MAX, Vray yazıyor. Birde ayrı olarak Web ve Grafik Tasarımcılığı yazıyor. Bunda neler gösteriliyor acaba?

betabilgisayarkursu sitesine girdim orda direkt verdiğiniz 3 program verilmiş. Fakat ondada fiyat yazmıyor.

Bilge adamın sitesinde değil hiç bir kaliteli kursların sitesinde fiyat yoktur telefon edip sorsan bile söylemezler gelin konuşalım derler , ama ben sana söylim bundan yaklaşık 2 ay önce Kadıköy / istanbul şubesine 2 kişi başvuru yapma kararı almıştık 6.500 TL den kapağı açtılar en son 4.500 TL 'ye inmişlerdi, bir sürü seçeneklerde sunmuşlardı, sadece grafik yoktu bu fiyatın içersinde 300 saatlik kurs ve bu kursun içersinde grafik + web tasarım birlikte veriliyor, fiyat bize pahalı gelmişti ama piyasada gezdiğim kurslar içersinde en mantıklı vede ciddi kuruluşlardan birisi olduğunu düşünürsek fiyat çokta fazla değil, ama önemli olan bu fiyata ne yapacağındır. Meslek öğrenmekse amaç verilen paranın karşılığını alabilirsin diye düşünüyorum ancak hobi için 3 numara büyük gelir