İnceledim öncelikle çok emek verilmiş alın teri bir yazılım olmuş zaten pyromus arkadaşımızın daha önce yaptığı işler ve kalitesi ortada onun hakkında daha önceki projelerinde ve yazılımlarındaki kalitesi hakkında olumsuz bir şey söylemek haksızlık olur.

Satışta olan bu projenin bütün sayfalarını okudum ama karar veremedim memnuniyetsizler bir yanda memnun olanlar bir yanda para iadesi isteyenler yazılımı ürünü önermeyen kullanıcılar başka bir yanda.

Yazılım sahibinin "okuduklarını anlamıyorlar veya okumak işlerine gelmiyor. Kullanmayı beceremiyorlar, " gibi yaklaşımlarla kafalar dahada karışıyor yazılım sahibi pyromus arkadaşımızın bir cevabında kendisi hakkında dediği gibi "insanların hakkımda kötü şeyler düşünmesine sebep oluyorsun" evet kötü düşünmesekte soru işaretleri kalıyor tedirgin oluyoruz alsak mı almasak mı? lütfen satın alıp kullanıp buraya yorum yazmayan arkadaşlarımızında olumlu olumsuz yorumlarını belirtmesini bekliyor ve rica ediyorum.

Kullanıcı deneyimleri biraz daha netleşince almayı istiyorum. güzel satışlar diliyorum.