delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hepsini bilmiyorum. İşte dikkat edersen bu tür cevap haricinde kimse detaylı cevap yazamaz ki. Kişi vardır işini tek başına yapıyordur. Örnek vereyim; dizi sitesi var adamın, alexada ilk 100 arasında. Hosting şirketi ile anlaşmıştır ve vermiştir bütün işi ona. Trafik de fazla yoktur (videoyu youtube gibi sitelerden alıyordur) Bu adam hiç reklam koymaz ve herşeyi tek başına yürütürse ne olur, gider olur gelir olmaz. Aynı örneği dizi işini 5 arkadaş yapıyordur full reklamlıdır, videoları kendileri hazırlıyordur ve yine farklı siteye yükleyip yayınlıyorlardır. Fakat giren kişiler reklamlara tıklamıyordur pop-up reklam olduğu içinde bir süre sonra ziyaretçi sayısı düşecektir vs vs. vs.

Belirsiz üstteki cevabımın detayı bu cevabım. hava falan atmıyorum. öyle bir sitem olsa buraya yorum yazmakla vakit geçirmezdim emin ol
Detaylı cevap değil abi dediğim gibi beyin fırtınası yaparak bilen bir kişi ortalama bişey yazabilir.Olay bu yani

Senin verdiğin örnek de mantıklı değil,dizisitesi o kadar ilerlemez,ilerlemezki hele tek başına hiçbişey olmaz.Öyle olsa hosting şirketiyle de anlaşmaz zaten,trafik olmassa nasıl oralara kadar geldi?diye sorarım ben:

Tamam reklamlara bağlı ama ortalama bi sonuç vardır onu istiyorum ben

kolay gelsin