Domainpozitif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayrıca arkadaşlar 7 ay önce siteyi yeniden yaptırmak için bir çok kişiyle konuşuldu, örnekler geldi, arkadaşda az önce örneği gösterince hatırladm !

Artık çizimler yada gösterimler beğenilmeyince para ödeniyor mu ?

Ben yada biz bu arkadaşa tamam senle kesinmi çalışcaz demişiz, çizimin örnek olduğunu kendiside tüm maillerin de yazmış nasıl ödeme yapmamı bekliyor ya ben kafayı yedim bu işi bilmiyorum yada bu sektör sadece çizim yapıp beğenilsede beğenilmesede para alıyor.
Merhabalar konuya dahil olmak istedim,siz örnek bir çalışma istiyoruz beğenirsek alırız dediyseniz konunuzda haklısınız ama çizim yaptırmak istiyoruz diye tasarımcıyı işe başlatırsanız ödeme yapmak zorundasınız.sektör nasıl işlemeli ? Siz bir iş için buraya konu açtığınızda gelen tasarımcılardan birinin referanslarını beğenip, ondan çizim yapmasını istiyorsanız ön ödeme yapmalısınız bu %30-%50 kişiden kişiye değişebilir,sonrasında gelen tasarımı beğenip beğenmeme durumuna göre geri kalan ödemeyi yaparsınız veya yapmassınız.

Referanslarını ve görüşlerini incelemeden kimseye tasarım işi verilmez,referanslarına güvenip hayal kırıklığına uğramamak istiyorsanız ön ödemeyi %30 olarak yapabilirsiniz,sonuçta bizlerde burada emek veriyoruz sizin gibi günde kaç kişi geliyor parayı ödemeden tasarımımızı gidip 5 TL'ye gösterip başka birine çizdiriyor, ama biz bunlara rağmen sizleri anlamaya çalışıyoruz.

Kolay gelsin.