Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Bilader, sen bana sıfırdan yapacaksın yada ben sana sıfırdan yapacağım dedim mi?
Sen birebir istemedin mi? Bende sana 50 tl diyince tamam kabul demedin mi? Hangi temayı editlediğim farkedermi? İşçilik olarak sana birebir tema bırakmadım mı? Ayrıca senin söylediğin sitedeki tema da arthemia'nın editi zaten. Demo gösterirsin dedin, onay verirsem ödeme yaparım demedin mi? Ben ise sunucuna atıp orada ayarlarını yapmadım mı?
2 gün arka arkaya saat 21'de ve gece 03'de foruma giriş yaptın. Bir de internete yeni girdim diyorsun.
Hadi bunları geçelim. Sana mesaj atmadım mı?
Hadi onuda geç. Seni aramadım mı? (1-2 dakika içerisinde, 1 kez aradım açmadın 2. aradım yanlışlıkla meşgule aldın, 3. kez aradım yine açmadın)
Sana gösterdiğim an "bu temayı öyle yada böyle senden alacağım" şeklinde cümle kurmadın mı?
Bir de hala kalkmış bir çok eksiği vardı diyorsun. Kodlama beni ilgilendirir mi ? Benden tema istedin.
Meta'lar yada görsellerin google açısından indexlenmesi konusu beni bağlarmı?
Msn gel diyorum gelmiyorsun, arıyorum açmıyorsun, mesaj atıyorum cevap yazmıyorsun ve hala beni suçlayarak üste çıkmaya çalışıyorsun. Sende çıkar msn log'larını bende çıkarayım.
* Temayı sitene atarken almış olduğum ekran görüntüleri var,
* Wp-Admin paneline ait görüntü var,
* Sana attığım mesaj ve yaptığım aramalar dahi telefonumda hala