3 tane birbirnden farklı yorum alıntıladım.
1. yorum; güzel yorum olmuş. Tabuta bir çivi daha çakmanın heyecanı var tabi kutluyor bazıları. Kutlamayacağım aileme de bu dengesizliği kutlatmayacağım.
2. yorum; işte bunu yapacağım, sabah zinde kalkıp işime gücüme bakacağım.
3. yorum; alkolik olduğun kesin, yaptığım tüm yorumlar gibi bunuda beğenmedim. Sana karşı bir garezim var, sevmiyorum seni. İnsanlara hep kötü olan şeyleri sevdirme çabasındasın. Alkoliksin, dengesiz yorumlar yapıyorsun. Alkolün 1 tek yararını söyle gelip seninle içeceğim. İnsan vücuduna ne kadar zararı olduğunu bildiğin halde içiyorsun birde güzel birşey yapıyormuşsun gibi insanlara bu fikri aşılıyorsun. Sen bu yorumu yazdın diye yorumumdan uzak kalmayacağım. Evet yılbaşını niye kutluyoruz. Hem müslüman hem hristiyan olunmaz (gerçi bunun hristiyanlıkla alakası yok, bozulmuş bir hristiyanlıkla alakası var) Müslüman değilsen söyle tamam diyeyim. Ama işime göre müslümanım deme. Kimliğinde yazan birşeye saygı duy, saygı duymuyorsan sildir o yazıyı gereğini yazdır (artık istediğin dini yazdırabiliyorsun)
Ne çok alkolik varmış burda yazık diyorum ya. Yazık.
Çok bilmiş bir arkadaş yorumlarını yaptı ve insanların gayet seviyeli bir şekilde kutladığı eğlenceyi dengesizliğe kadar götürdü asıl dengesizlik senin hoşgörüsüz ve saygısız olmandan ötürüdür.