Boxer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ozaman o 6-7 siteyle irtibata geçin sürekli flood yapıyorsunuz konunuzda.

ek olarakdan söyleyebileceklerim millet ***** forumlara rabet göstermiyor bunun başlıca nedeni internet hızının artması abaza toplumumuz indirmeyi bekleyene kadar kendini online ***** video siteleri tatmin ediyor. şuan gösterebileceğiniz 100k türk ***** forum sitesi varmı ? şahsen bu piyasada olmama rağmen ben bilmiyorum şu zamanda olup olmadığını. ***** video dersen 750k bile gördüm geçenlerde. bu işler arz talep meselesidir. umarım aradığınızı bulursunuz
Hedef kitlem 13-20 yaş arası, "abazan gençlik" değil. O veletler zaten gider bir birinin aynısı, botla içerik çekilmiş, özgün hiç bir şeyi olmayan, çöp gibi, açılmayan hatalı videolarla dolu, Türk ***** video sitelerine gitsinler.

Hedef kitlem cebinde parası olan, ekmeğini tutmuş, ne istediğini bilen, ve kaliteli içerik arayan kişiler. Emin ol ***** konusunda Türkiyede bu tarz bir site iş yapar. Hele hele VIP uyeligi, tamamen özgün iceriği, istek bölümüi re-upload garantisi olan bir yer...

Bu arada "Flood" anlamına yada attığım mesajlar arasındaki süre farkına daha dikkatle bakmanızı öneririm. Saat başı konuma "up" yapmış olsa dediğinizde haklısınız ama 1-2 gün arayla aktif ve güncel bir SATIN ALIM başlığını güncellemek flood olmasa gerek.

Ayrıyetten 100K lık Forum varmı sorusuna gelirsek, zaten forum sitesinin hiti ile gir çık yapılan, çoğu zaman 2. yada 3. bir sayfaya dahil bakılmayan siteler ile tekil hiti düşük, çoklu hiti yüksek forumları karşılaştırmayalım. Söz konusu sitede kalınan toplam zaman ve toplam sayfa gösterimi ise Forumlar çok daha başarılır ki bakınız R10. Şuan şu öğle saatinde dahi 500+ Fake olmayan gerçek online kullanıcısı olan tamamen ***** içerikli Türk forumu mevcut. Daha az aktif üyesi olan ama yaş kitlesi 25+ olan ***** forumlarda mevcut. ***** işini küçümsemeyin, apayrı bir deryadır. Dünyadaki trafiğin neredeyse yarısı ***** içerikten doğmaktadır.