delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. yorum; alkolik olduğun kesin, yaptığım tüm yorumlar gibi bunuda beğenmedim. Sana karşı bir garezim var, sevmiyorum seni. İnsanlara hep kötü olan şeyleri sevdirme çabasındasın. Alkoliksin, dengesiz yorumlar yapıyorsun. Alkolün 1 tek yararını söyle gelip seninle içeceğim. İnsan vücuduna ne kadar zararı olduğunu bildiğin halde içiyorsun birde güzel birşey yapıyormuşsun gibi insanlara bu fikri aşılıyorsun. Sen bu yorumu yazdın diye yorumumdan uzak kalmayacağım. Evet yılbaşını niye kutluyoruz. Hem müslüman hem hristiyan olunmaz (gerçi bunun hristiyanlıkla alakası yok, bozulmuş bir hristiyanlıkla alakası var) Müslüman değilsen söyle tamam diyeyim. Ama işime göre müslümanım deme. Kimliğinde yazan birşeye saygı duy, saygı duymuyorsan sildir o yazıyı gereğini yazdır (artık istediğin dini yazdırabiliyorsun)

Ne çok alkolik varmış burda yazık diyorum ya. Yazık.
sizin gibi bir insanı kaybetmenin üzüntüsüyle yaşayamam ben
herhangi bir doktora sorun, alkol kanı curu (akışkan) hale getirir. benim bi amcanın damarları tıkandığında doktor alkol vermişti, ordan biliyorum
ee içiyor muyuz

ha bu arada biz yılbaşını kutlayıp hristiyan olmuyoruz. siz kafanızda bir oyun tutturmuşsunuz yok hristiyanlar kutlar falan. adamlar Hz. İsa'yı kutluyor olabilirler, ama bizim amacımız yeni bir yıla girişimizi kutlamak. yani biz Christmas'ı değil, yeni bir yılı kutluyoruz. Farkında olmak yada olmamak işte bütün mesele bu

bu arada alkolik değilim.