solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekip kurmussunuz kurdugunuz ekibin icerisindeki arkadaslarinizi iyi sectinizmi?Acmis oldugum bir adsense konusunda yardimci olmak yerine kendi cikarini düsünen bir ekip arkadasiniz siteme ortaklik teklif etmisti birde %20 verecekmis bak bak bak.Simdi bu acmis oldugunuz sitedemi bilgileri paylasacak?insanlara yardimci olacak hicte inanmiyorum belki inanmazsin sana delil sunayim;

Birde özel mesaji vardi ama silmisim malesef.Ordan bile ricada bulundum yine ayni teklifi yapti yani hep bana hep bana zihniyeti,bilgi paylasacak insan heryerde paylasir ne olacak simdi burda paylasmayan kisi actiginiz sitedemi paylasacak ne alakasi var.
Amac sadece birseyler paylasmak ise, tabiki direk buradan paylasabilirler.. Hali hazirda website, kitle, ziyaretci, bilinirlik vs...

Ama amac paylasimin yaninda birseylerde kazanmak ise (tabiki bu en dogal istek.. bende olsam, bende isterim) kendilerine ait bir yerden yapmalari daha mantikli.

Aslina bakarsan insanlara yardimci olunuyorsa, bol enerjili yayin hayati dilemek en mantiklisi.
Her acilan website gibi, sizinkide hayirli ve insanlara faydali olsun.