arkadaşlar sunucu ile birlikte veriyorum sunucu netinternet veri merkezinde barınmaktadır
3 Adet Windows vps ( 30 + 30 + 30 TL )
1 ADet (hostların barındığı windows vps ) Plesk 9.2.1 yüklü
3 Adet Linux Vps ( 30 + 40+40 ) ( ek trafik ücreti alınıyor 10 tl fark )
Toplamda 29 Adet Domain ( REG Reseller Club Partnerliği de verilicektir )
Site Tasarımı Aktif bilisimden lisanslıdır lisans devri oluyormu tam hatırlamıyorum kendilerine sorar onaylarız olmuyorsa tasarım kullanılacak ise lisans ücreti kendilerine yatırılıp kullanılabilir )
Whmc 4.2.3 sürümü yüklü ve lisanslıdır.
Toplamda aktif 37 adet Müşteri bulunmaktadır.
Üstdede belirttiğim gibi firma olarak kapatıcağımdan dolayı sıkıntı olmaması sebebi ile devretmek istiyorum ve müşterilerimi madur etmiyecek kişiler olsun istiyorum gerçekten 1 senedir başladığımız günden beri bizle içli dışlı olan mütevazi müşterilerimizde içerisinde mevcut pek bir müşteri sayımız olmasada sunucu parası + 100-200 kalıyor
Donanımı olmadan satmak istemiyorum
herşey dahil hiçbir ek ücret istemeksizin 2.000 tl istiyoruz
detaylar için lütfen
0554 824 53 24 ( teknik )
0532 625 91 17 ( satış için )
görüşebiliriz
msn :
satis@kalitelihosting.net
Ys belgesi olmayan kişiler almak isterse YS belgesi eğer devredilebiliyorsa devir işlemleride gerçekleştirilebilir
( not : kimse teamwiewer vs gibi programlar ile girip sisteme kayıtlara bakmak vs gibi şeyler istemesin arkadaşlar kimse kullanıcılarının özel bilgilerini kimseye gösteremez sadece domain listesini ve kabaca genel kazanc ve müşteri lisesini sadece adı olmak kaydı ile gösterebilirim print screen kaydı ile )
SAygılarımla