Google sürekli kendini geliştiriyor. Diğerleri halen google'nin kalitesinin 3'te 1'ine bile ulaşamadı.
Bana görede Yahoo+facebook+bing= 1 eder(yani 3'ü bir google etmez, edemez) Bunun bilincinde olan arkadaşlar arama sonuçlarında mutuluğa varmışlardır.
Facebook'un ne alakası var diyeceksiniz o sonuçta sosyal bir paylaşım sitesi diyeceksiniz. Anlatayım o zaman..
Arkadaşın birine, kişisel bir site yaptım ve bir iki hafta içinde indexlenir isminle arandığın zaman bulunursun dedim. Gerekli site bildirimlerini falan yaptım.. Ama arkadaş onun tabiri ile faysbukta ismini yazınca kro biri çıkıyormuş, arama motorunda sorgulayınca da erzurumda biri kaza geçirmiş o çıkıyormuş, ben niye yokum hala dedi e bende google de arıyorum var meğerse bing ile arıyormuş merak ettim yahoo da denedim bing ile aynı haberi veriyor ve önbelleğe alınma görüntüleri bile aynı tarih.. yani sonuç olarak face'de yahoo'da bing'te bir google edemedi..İşte bu yüzden google lider ve halen daha iyi nasıl olurum diye çabalıyor.