Cesur.Net'i 7-8 senedir bilirim sattığı IRC dedicatedleriyle. 3 seneden beri çalışıyorum, 2 seneden beri de dedicatedlerimin hepsini sağlayan firmadır. En kötü zamanımda bana yardımcı oldukları için uzunca zamandır çalıştım, sitelerim büyüdükçe saldırılarım da arttı 1 seneden fazladır sürekli olarak saldırı gelir, yeri gelir 10 gbitleride görür bu saldırılar Bir kez olsun olumsuzluk yaşamadım gece 3 de 5 de de arasam sağolsun gelip bakar halleder, sıkıntımı çözer bazen 10 dakkada bazen 1 günde ama mutlaka çözer. Yeri geldi mecburiyetten dolayı farklı yerlere de geçtim ama bazı dedicatedlerim vardir ki o makine 1.5 senedir bendedir yani döndüğüm yer her zaman Cesur.Net olmuştur.

Fiyat olarak yeri gelir çok uygun miktarlara halleder işimi, yeri gelir maliyeti artar ama hiç bir zaman kârını düşünmez önemli olan onun için siteyi en iyi şekilde barındırmaktır. Yaptığı işlere göre fiyatlandırmasının hakkını ödeyemem bu yüzden 1 kere bile 10 liranın lafını yapmadım, her zaman ödemelerini gününde yatırdım. Zaten kendisinin de belirttiği gibi 2003 yılından beri Ddos koruması olarak satışlarını devam ettiriyor. Kul hakkına girmeyen mükemmel bir karakter ve kişiliği olan işini ciddiyetiyle yapan profesyonel bir kişidir.

Siz doğru oldukça Cesur.Net hiç bir zaman eğri bir hareket yapmaz imkanınız varsa eğer gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz bir firmadır. Bu firmayı bu kadar dürüst çalışmalarıyla buralara kadar getirip bana da her türlü sıkıntılarımda sonsuz desteği için Bahadır'a da burdan teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Forever Cesur.Net