Engin bey müsadenizle ufak bir soru soracağım yanıtlayıp yada yanıtlamamak size kalmış.
33 tane sunucusu olan bir firmayı 8 - 9 gün ödeme yapmadıği için bu duruma getirmek yerine niçin 1 ay idare etmediğinizi açıkçası merak ediyorum.Çünkü mevcut kapasitenizin %6 sı olduğunu söylüyorsunuz ödenecek fatura sizin gibi firmayı pek fazla sarsacağını sanmıyorum.
İletişim bozukluluğu biraz sabır gösterilerek bakın gideriliyor.Maddi zararınızı kurumsal bir firma olduğu için icra yolu ile zaten alabilirsiniz. 100 , 200 tl lik bir ödeme olmadığı için avukatlarınıza bir talimat vermeniz yeterli olurdu .
bu sektörde müşterisini aylarca idare eden birçok firma var
Bazı kişilerden yedekleri için ödeme talep ettiniz ve bir miktar ödeme aldınız bunlar ne olacak şimdi iademi edeceksiniz.
Ben bu konudan sadece şunu anlıyorum Engin bey bu şekilde devam ederseniz sizinle çalışmak isteyen firmalar yarın öbürgün başıma birşey gelse 1 hafta bana ulaşamazsa yada ödeme yapamayacaksam bu kişi benide bu hale sokacak diye bir kere daha düşünecekdir.
Kim isterki sunucularının parça pincik edilip şifre değiştirilirken disklerinin bozulmasını tüm herşeyinin sansürsüz ulu orta yayınlanmasını
bu sorunun yanıtını size telefonda vermek istiyorum. numaram: 0532 7235263