Sizden rica etsem bana delilleri ile birlikte sizin konularınıza ve firmanıza olan takıntımı ispatlayan link'leri verir misiniz? Dikkatinizi çekiyorum,
"yaramazkedicik nickli kişi her kim bilmiyorum ama benim konularıma ve bizim firmamıza takıntısı olan birisi olduğunu bu konuyada yazdığı mesajla kanıtlamış oldu malesef her konuma ve kampanyamıza neredeyse muhalefet derecesine geldi."
Çoğul konuşuyorsunuz. Lütfen sizin konularınıza salça olduğum, sizin işlerinizi baltaladığım yazılarımın link'lerini paylaşır mısınız? Madem insanlara şikayet ediyorsunuz, bilgilensin insanlar
Yoksa söyledikleriniz sadece sizin abartınız mı? Sizin bu forumda olan biri olduğunuzu bilmeden, internet üzerinde ucuz alan adı sağlayan firmaları araştırırken adını Domain Pozitif koyduğunuz ama internet sitesinde hiç bir kurumsal kimliği açık olarak belirtilmemiş firmanıza dair açmış olduğum
Domain Pozitif Nasıl Bu Kadar Ucuza Domain Satıyor başlığının altına gelip durumunuzu açıklamak yerine beraberinizde getirdiğiniz 3-4 kişi ile sadece saldıran bir görüntü çizmeniz benim sizin her başlığınıza saldırdığım anlamını mı çıkarıyor?

Peki.