İraden olmadıktan sonra bırakamazsın. Zaten sen peşin peşin söylüyorsun bırakmakta istemiyorum diye. Baştan bırakmak için bunu kafaya koymalısın. Bende senin gibi gönülsüz bir şekilde bırakmaya çalışmıştım ama aynı akşam yine başlamıştım.
İçtiğin sigara nedir? Eğer çok ağır birşey içiyorsan direkt bırakmamanı öneririm. Hafif sigaralara başlamanı, ondan sonra bırakmanı öneririm. Bunun için Gray Winston iyi bir sigara. Ve güzelde bir sigara. Bir süre onu ya da ona benzer değerdeki sigarayı içtikten sonra, yine daha düşük sigaralarla devam etmeni öneririm.
Kent'in bir sigarası var. Kent White olması lazım. Tüm değerleri, nikotin, zifir vs. hep 1'in altında. Sadece içerken duman vs. çıkıyor. Tiryakiler için yapılmış bir sigara. Onu öneririm.

Piyasada, eczanelerde nikotin bandı, nikotin sakızları var. Zaten sigarayı bırakamamızın sebebi nikotindir. Nikotin sigarada olup, vücutta bağımlılık yapan bir maddedir. Öyleki sigarayı içmediğiniz bir kaç saat içinde, vücut nikotin ile savaşmaya başlar. Ve nikotin ister. Sigarayı bırakamama sebebimiz zaten budur. Bunun için, dediğim gibi nikotin bantları ve sakızları var. Ne kadar işe yarar bilemem. Herkes verim alamaz ama bırakan da var bırakamayan da var. Tavsiyem uzmanlardan yardım almanız.