konuyu rapor ettim kişisel tartışmaya dönüşmemesi için ama herhangi bir işlem yapılmadı nedense...

Sekoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son teklif + 48 saat diyorsunuz ve uzaltılır kısaltılır diyorsunuz.

48 saat dolmaya yakın iken size göre teklif az gelir ise süreyi 10 -20 gün daha uzatabileceğinizi mi sanıyorsunuz.
yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş kısaca açıklamış.

İhale : Bir konuda hizmet almak için açılan bir eylemdir. Ve bu eylemi yaparken şartlar baştan bellidir. İhale gidişatına göre keyfi tavırlar sergilenmez. Yani kısaca siz ihaleye çıkıyorsanız ve 48 saat süre belirlemişseniz. Bu sürenin dolmasını bekleyecek ve de 1 TL'lik teklif geldiyse bile satmak zorunda kalacaksınız. Manavdan domates seçer gibi durumunuzu belirlemeyeceksiniz.
Forum kuralları gereği satış ilanlarına böyle saçma sapan şeyler yazmak yasak. siz önce bunu öğrenin. ihalenin tanımını biliyormuymuşum forumun en zekileri sizsiniz herhalde hemen olaya müdahale etmişsiniz. size ne benim ilanımdan. beğenmediyseniz basın gidin konudan ne yorum yapıyorsun. alıcı değilsiniz dükkanın önünü niye kapatıyorsunuz?

theolric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada yüksek rekabet olması durumunda sürenin uzatılmasını ben mantıklı buldum. Ancak bunun da bir limiti olması gerekirdi. Örneğin "yoğun rekabet olması durumunda süresi 96 saati aşmamak kaydı ile uzatılabilir" gibi bir ifade kullanılsaydı olurdu. Ancak böyle ucu açık bir ihale olmaz. Sürenin kısaltılması ihale mantığına uymaz. Hemen al fiyatı belli zaten.
rekabet ile yada düşük fiyat ile alakası yok. onu oraya yazmamın tek sebebi forum erişiminde yaşanan problemler gibi meselelerden dolayı problem olmasın istemedim. 1-2 lirada kalmış ve satışı tamamlanmış en az on tane satışım vardır traderlarımı inceleyebilirsiniz.