Eskiye bakıp yaşamıyoruz, Avrupa standartlarında kadromuz mevcut. Her kulvarda başarılı olabilme potansiyelimiz var. Ülkemizi tek biz temsil ediyoruz, sen hala bana sıralamadan bahsediyorsun. Geniş düşünün.
1100 km uzakta 60.000 kisi topluyorsaniz diyorsun; Türkiye'de Istanbul gibi 10 milyonun üstünde vatandaşı olan şehir var ise Kasımpaşaspor'da toplar 60k kişiyi.
Basarili olabilme potansiyeli Superligde suan islemiyor gibi gorunuyor. Insallah Avrupada kupayi alirsiniz sonucta dediginiz gibi ulkemizi temsil ediyorsunuz ama Avrupaya bakip Turkiye ligini dusunmuyorsaniz buda bir sorundur uzun vadede.
O maca gelenler istanbulda yasayanlar degildi. Trabzon bursa ne bilim yurtdisindan bile giden binlerce taraftar vardi olimpiyat stadinda daha once baska buyuk bir takim okadar doldurmamis. Turkiyede en fazla taraftari olan diger 3buyuk taraftari icinde ayni sartlar gecerli oldugu halde bunu yapamamislar bu zamana kadar. Bence burda biraz da olsa durumu kabullenmeye calisabilirsiniz bi sekilde kendi adiniza
Ben o linki biz sizden büyüğüz yok siz kötüsünüz vs üzerine vermedim
yukarıdaki söz üzerine söyledim ben onu.
Diğer söylediklerinize cevap vermeme gerek yok.Nedeni belli.
eskiyi inkar etmiyoruz ama guncel daha onemlidir an itibari ile konusuldugu takdirde.
diger soylediklerime cevap vermemenizinde nedeni bellidir demekki saygi duyarim.