korcerrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ustteki mesaji editledikten sonra yazdiginiz icin simdi once yazmayacagim diyipde simdi neden yazdin demeyin ilk once onu soyleyim.

2. olarak 1903de kurulmus Superligdeki en eski klubun karsisinda 1967de kurulmus bir delikanli var. 0dan kurulan bir klup superlige katildigi sure icerisinde hizli bir sekilde 8 yil icerisinde 6 sampiyonluk yasamis. 26 yillik sampiyonluk hasreti var ben dogdugumdan beri goremedim sampiyonluk ama buna ragmen takimim benim icin tekdir. Ha 6 sampiyonluk 13den az evet bu konusmami bitirmemi gerektiyorsa fener ve galatasaray hakkinda konusurken 2 kere daha dusunun. Eskiye bakip yasamak yerine bugunden konusuyoruz. Tamam baktiginizda Besiktas Trabzonspordan daha basarili klup olabilir kabul ediyorum ama buyukluk tartisilmaz. 1100 km uzakta 60.000 kisi topluyorsaniz sampiyonlukdan daha onemli seylerin oldugu asikar olur. Bizim gosterdigimiz acik sozlulugu gosterebilseniz zaten bu kadar sarpa sarmaz olaylar. Bir besiktasli gormedim ki desin ki cok iyi mac cikardiniz. hep yukarda bahsettiginiz aciklari ariyorlar niyeyse. Insallah hayirlisi ile hakettigimiz sekilde sampiyon olabilirsek bu sene 13mus 6ymis benim icin esit olacak sampiyonluk kazandiktan sonra dengeler esitlenecek. Haddimizi biliyor isek sampiyonluk hasretindendir.

Konu siralama konusu degildi kiskanmaktan bahsettiniz ben de goremedigim icin oyle birsey kendimde gordugumu soledim.

Ben o linki biz sizden büyüğüz yok siz kötüsünüz vs üzerine vermedim
Alıntı
ortada kiskanacak bir durum gormuyorum siralamaya baktigimda.
yukarıdaki söz üzerine söyledim ben onu.

Diğer söylediklerinize cevap vermeme gerek yok.Nedeni belli.