resellerclub.com 'da kayıtlı olan kullanıcı mailim
admin@sohbetozel.com 'dur fakat bu alan adının süresinin dolmasından dolayı domain kaydı benden silinmiştir . bu sebebden dolayı resellerclub hesabıma erişemiyorum tanımlı resellerclub hesabım'da kayıtlı olan email adresimin değiştirilmesini istiyorum daha önce hesabım'dan yapmış olduğum paypal ödemeleri şahsıma aittir bu hesaptan sizlere tekrar ödeme gönderebilirim düşen alan adlarının süresini uzatmak için. resellerclub hesabımda bulunan tüm alan adları kendi sunucumda ve şahsıma aittir bu alan adların'dan istediğiniz maili açar ve doğrulama işlemi yapabilirim.
bugun süresi dolan domainlerim var bunları biran önce aktif edip resellerclub hesabımdaki login bilgilerimin değiştirilmesini istiyorum.
şimdiden tşkler çeviren olursa
Hello, my email address which is registered in my resellerclub account is
admin@sohbetozel.com , but since this domain expired,i cant reach that email anymore. I want to change my registered email address from my reseller club account.Previous paypal payments that i made from my reseller club account belongs to me,i can send payments from same pp account to renew my expired domans. All domain names in my reseller club account are in my servers and registered to my name.I can create new emails from any of these domains and confirm it.
There are domains which has expired today, i request you to let me activate those domains a.s.a.p. and change my account informations.
Best Regards.