efilmizletr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Google bana xxx.com sitemdeki http://www.xxx.com/programihlali.html misali bir sayfada program ihlali yaptığımı söyleyen bir mail attı.Sonuç olarak uzatmayayım Domain'imin banladığını ihlallerin devamı durumunda hesabımın kapatılacağını belirtti.Sonuçta Adsense paneline girebiliyorum.İlgili domainden adsense reklamlarını kaldırdım.

Sorularım herkesi ilgilendirir diye düşünüyorum. Amacım herkes bilgilensin

1-Ağustos ayından bu yana 100 doları aşkın birikmişim var Kasım ayında kesinleşmiş kazaç ve ödemeler olarak panelde aktarılmış kazançlarla birlikte görüyorum. Aralık sonunda ödeme alırmıyım?

2- Banlanan site online film ve video sitesiydi. Hesabımın kapatılmasına ve ödeme almama engel olur mu?

3- Adsense yayınına devam ediyorum. program ihlali denilen olay onlara da yakın zamanda vurabilirmi? Google seriye bağlar mı olayı(ödemem yaklaşmışken vermeme adına bahane arar mı?)

4-Yukardaki sorulardan olumlu cevap aldığımda yeni bir adsense alt yapılı içerikli blog veya site olayına şimdiden koyulmalımıyım? hesap banlanacakca adsense tarafından, ödemede alamayacaksam değmez, uğraşmayayım. kısaca ne yapabilirim? Şimdi ve Bundan sonra?...

Benzer yazı ve konular atılmıştır elbette ben kapsamlı benzeri durumları içeren konu bulamadığım için seri bir şekilde postu attım.İlgili, bilgisi olan arkadaşlar konuya dahil olursa minnettar olur, Teşekkür ederim
Merhabalar ;

1) 100$ limitini geçtiğinden dolayı, eğer ki ödemelerin kesinleşmiş ise %50 ihtimalle ödeme alabilirsin(19,20,21 inden önce ban yemezsen)

2) Bu Ayın 30'unda size gönderimek ... üzere iletisi hesabınızda göründükten sonra ban yerseniz, ödemeniz büyük ihtimal hesabınızda olacaktır. %100 size şu tarihte ban yersin diye kimse söyleyemez.

3) AdSense programını ihlal ettiğinizi kendiniz de söylüyorsunuz. Bu yüzden birkaç dakika içerisinde de ban yiyebilirsiniz. 1,2 yıl sonra da. Bunu Google Mühendisleri belirliyor. Bahane demeyelim de, 2$ bulunan hesabı da banlıyor Google Mühendisleri, 14,15.000$ bulunan hesapları da.

4) Ban yiyene kadar çalış derim. Hesap açmak o kadar da zor birşey değildir. Ancak siteni geliştirmeye bak.

Saygılar.