bildiğiniz gibi biz suncuburada.com adresini satın almıştık bugün nasıl kandırıldığımızı insanları nasıl kandırdıklarını birez daha öğrenmiş olduk

size firmalrın nasıl kazıklandığını anlatıcam vede bu kişilerin hakkında artık siz yorumları yaparsınız ben sadece yazıyorum bakalım insanlara hala nasıl hosting satışı yapıcaklar nasıl bir yükle webmastersitesi forumunda moderatörlük yapıcaklar bundan sonra görücez şu dakikadan sonra bu tarzdaki insanlara savaş açıyorum ne olursa olsun Ben kendim Bir Çanakkale'li olarak bu kişinin yaptığı bu ...... yakıştıramdım vede Sizin gibi insanlarla aynı memleketli olduğum için utanıyorum sizler Çanakkale'li olmayı haketmiyorsunuz

gelelim konumuza

Bizi Şükrü bey arayarak askere gideceğini vede müşterilerinin madur olmaması için bize firmayı komple devir etmek isteğini belirtmiştir. Bizde nekadar isteğini belirterek 100 tl karsılığında 30 yakın site ile birlikte komple siteyi tasarımı ile birlikte devir aldık
hatta ödemeyide borcu olduğu sunucu firmasına yaptık

buraya kadar herşey normal

bu gün bu vatandaş veya yandaşları veya arkadasları
Aktifbilişim.com.tr adresinden bir adet vps alarak satışa yeniden başlamalarıdır

yeniden satış yapmaya başlayacakları adresi size gururla sunuyorum bundan sonra alışveriş yaptığınız firmaları ona göre seçiniz

www.webkarincasi.net

alan adıda aktif bilişimden alınmıştır

diyeceksinizki siz bunarı nerden biliyosunuz

paypal üzerinden yaptıkları tüm alışverişler Hala info@sunucuburada.com mail adresine gelmektedir

Bundan sonraki yorumlar sizindir

Bize devir edilen müşteriler söz verdiğimiz gibi 1 yıl boyunca ücretsiz olarak yayınlarına devam ediceklerdir

gerekirse size gelen maillleri buraya kanıt olarak koyabilirim