İlgilendi ama nasıl ilgilendi dövüş kavka zorlaymış gibi ilgilendi böyle başım arıcaksa hiç ağrımasın hiç almasaydım daha iyiydi.
Herşey resimlerden açık ve net bi şekilde belli olmuyor galiba.. Progrogramda kullanılacak bişey yok arkadaşım programı kurduk program aktif bi şekilde işliyor ama uye olmuyor vs vs problem keyfimizdenmi zahmet edip yazı yazıyoruz ben memnun değilim arkadaş. Alacak olanlarada kesinlikle tavsiye etmiyorum..!
Arkadaşım müşteri memnun kalmamışsa online alışverişlerde 7 gün içinde iade etme hakkına sahip.. Bu tüketi hakları kuralı senin iade garantisi vermemenle iş btmiyor.. Ben seninle uraşmak istemiyorum zaten vergi levhasız yazılım satıyosun kendinle uraştırma..
Ya ben senin maaşlı elemanın değilim ki. Soru sorarsın yardımcı olurum. Desteğim bu. Sen işini kendin yapmıyosun ki herşeyini bana yaptırmaya çalışıyosun. Azcık okumayı dene. Hem beceremiyosun hem de insanların hakkımda kötü şeyler düşünmesine sebep oluyorsun ben susmuşum hala sen susmuyosun

Online alışverişlerde 7 gün içinde iade etme kuralını kim koymuş söylermisin ? Lütfen benimle uğraş.