pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla enaz 2 gün aralıksız ilgilendim. 3 kere kurulum yaptık. Hani herkes memnun olacak diye birşey yok. Ben kimseyi de dolandırmadım. Ürün geri iadesi diye bir şey de vaad etmedim. Kullanmaya bilirsiniz yani saygı duyarım.

Önyargılı ve kendinizi dünyanın en zeki insanı gibi görmek yerine hatalarınızı düzeltmeyi denerseniz belki bu sefer başarabilirsiniz
İlgilendi ama nasıl ilgilendi dövüş kavka zorlaymış gibi ilgilendi böyle başım arıcaksa hiç ağrımasın hiç almasaydım daha iyiydi.

Herşey resimlerden açık ve net bi şekilde belli olmuyor galiba.. Progrogramda kullanılacak bişey yok arkadaşım programı kurduk program aktif bi şekilde işliyor ama uye olmuyor vs vs problem keyfimizdenmi zahmet edip yazı yazıyoruz ben memnun değilim arkadaş. Alacak olanlarada kesinlikle tavsiye etmiyorum..!

Arkadaşım müşteri memnun kalmamışsa online alışverişlerde 7 gün içinde iade etme hakkına sahip.. Bu tüketi hakları kuralı senin iade garantisi vermemenle iş btmiyor.. Ben seninle uraşmak istemiyorum zaten vergi levhasız yazılım satıyosun kendinle uraştırma..