est. sitem olarak algılamayız... siz bizden.. biz sizden bişeyler öğrene öğrene geliştirebiliriz kendimizi...
Yazacaklarım tavsiye niteliğindedir;
- 3 karakter domaincisi olma yönünde ilerlemek istiyorsanız 3 karakter COM dan şaşmamanızı...
- 4 harf domaincisi olma yönünde ilerlemek istiyorsanız CVCV - VCVC COM dan şaşmamanızı...
- 10 adet domain kayıt edeceğinize 1 adet şahısdan yada ihaleden domain almanızı...
- Çok domaininiz olup kaliteli olacağına az ama kaliteli domainler almanızı...
- Domainleri aldığınızda hemen satmak yerine... Sahibini bulunca satmanı.. Sahibi o domaini bulacaktır. Hemen al sat yaparsan cüzi karlar elde edersin... Ancak sahibini bulursan o da mutlu olur.. Sen de...
Helalinden bol kazançlar...
çok teşekkür ederim.
"10 adet domain kayıt edeceğinize 1 adet şahısdan yada ihaleden domain almanızı...
Çok domaininiz olup kaliteli olacağına az ama kaliteli domainler almanızı...
Domainleri aldığınızda hemen satmak yerine... Sahibini bulunca satmanı.. Sahibi o domaini bulacaktır. Hemen al sat yaparsan cüzi karlar elde edersin... Ancak sahibini bulursan o da mutlu olur.. Sen de..."
şu 3 görüşe aslında katılıyorum ama aynı domainlerin .net leride uzun vadede gelişime girer diye düşünüyorum. benim gidişat bilgim maalesef r10 ile kısıtlı olduğu için böyle düşünüyorda olabilirim.