Fikrimi alacak olursan bencede çoğunluğu boşa giden para, ha bu günlerde bu bölümde domainine böyle dedim diye bana kızan kişiler oluyor o yüzden artık yorudan ziyade hayırlı olsun diyorum. "Hayırlı olması için"

Neden dersin, bence bu tür domainlerin kaydı boşa harcanan para şurda 10 domain varsa 10x=100$=150 TL. Bu parayla yeni kayıt olmayan güzel bir domain alabilirsin. Hoş tarafı paneline baktığında 100 standart domain yerine 10 tane güzel domain görmen olur. Şahsen panelimde işime yaramayacağını düşündüğüm domain görmek benim için nahoş bir durum. Öte yandan 100 domaini atıyorum satamadın olur ya?? Uzatmak için hepsine 1,000$ ödeyeceksin. Ama diğer sistemde ödemen gereken en fazla 100$ olur. 900$ sende ve geride bıraktığı karla. O yüzden bu hususlara domain alırken değerlendirirken çok özen göstermeni temenni ederim.

Domainlerine ne kötü ne de regfee demeyeceğim benim mesajımda sadece sana yön göstermeye yönelik. Ama dikkate alırsın ama almazsın sana kalır. Bu günlerde özgür düşünceleri kendi metfaatlerine kendi egolarını tadmin etmek için örtpass edenler olsada bu gerçektir.

Başarılarının devamını dilerim, aleyküm selam.