Dediğiniz gibi temada bir kaç yerde background tanımlanmış
Örneğin;
body { background:#797c7c url(img/bg.gif) top center; font-family:Arial; font-size:12px; color:#333; }
.wpn_content { background:url(img/content_sidebar.gif) repeat-y right; padding:10px 7px 15px 7px; }
.wpn_inner { background:url(img/content_bg.png); width:950px; padding:0 10px 0 10px; position:relative; margin-bottom:23px; clear:both; }
Ayrıca ben cssde cok yeniyim dün başladım

Bana biraz daha ayrıntılı yardımcı olursanız sevinirim. Tam olarak ne yapmam lazım şuanda?
Alıntı
div.Table_01 {
position:relative;
left:0px;
top:0px;
width:278px;
height:230px;
background-image: inherit;
}
üstteki ornekteki tanımlamadaki div. Table_01 yerine sadece . Table_o1 olarka kullanmanı öneririm. ben ne zaman sizin yaptıgınız gibi yaptım basıma dert aldım. bence oldukça gereksiz..
sizin sorununuza gelince burada gosterdiğinize göre butun divlere herhangibi bir tanımlama yapılmamış. sanırım örnekte gosterdiğiniz resimdeki alanın arkaplan resmi transparant ondan body'deki arka plan resmini gosteriyor.. çünkü sizin gönderdiğiniz css bilgilerinden ancak bunu çıkartabiliyorum aklımada baskada neden gelmiyor.. zaten baskada bir neden olabileceğini zannetmiyorum
bu nedeni dogurabilecek tüm nedenleri yazdım, kesinlikle biyerlerde göden kaçırdığınız birşey var