Merhabalar,

Arkadaşlar backlink hizmeti veren birisi değilim fakat websiteleri için en sağlıklı backlink piramidini nasıl oluşturabiliriz ile ilgili çalışmalar yürütmeye çalışıyorum sonuçlandırdığımda çok geniş kapsamlı bir makale yayınlayacağım tabi google algoritmalarında sürekli güncelliğe gittiği için genelde genel geçer makaleler olamıyorlar işte bu yüzden biraz daha doğal davranabilen bir backlink piramidi oluşturmaya çalışıyorum.

Siteniz için elde edilen backlinkleri kabaca gruplamak gerekirse:

1. Karşılıklı Aynı içerikli siteden backlink etki:%10
2. Karşılıklı Farklı içerikli siteden backlink etki:%10
3. Karşılıksız Farklı içerikli siteden backlink etki:%20
3. Karşılıksız Aynı içerikli siteden backlink etki:%60

şeklinde modeller isek algoritmayı ki bence pagerank a olan etkide benzer şekildedir.

Seçiçi kriter olarak ise linklendiğiniz siteden çıkış sayısı önemli bir etkendir.

Benim burada neden satış konusu açtığıma gelince yüzlerce çıkış yapılmış ve içeriğinizle alakasız linkler ile piramidinize zarar vermek yerine çıkış sayısı az kişisel,genel ve özel bloglardan linklenerek sitenizin sıra atlamalarını gözlemleyeceğiz.

Satışını Yaptığım Hizmet:
Amaç: Kesinlikle Bir Seo Deneme Yapılması yaparak sonuçta mantıklı bir makaleye ulaşmaktır.

Sitenizin Analizini kendim yapacağım bir liste oluşturacağım ve bu listedeki bloglara yorum linkli şeklinde bu işi yapması için anlaştığım kişi tarafından eklenecektir.

Link Sayısı : Sitenizin içeriği ile ilgili olarak minimum 30 adet olacaktır
Kelime : Yükselmek istediğiniz kelimede şu andaki sıranız belirlenerek 15 gün boyunca takip edilerek 30 gün sonunda almış olduğumuz sonuçları beraber değerlendireceğiz
Kabul Edilmeyen : T.C Yasalarına aykırı olan hiçbir site ile çalışılmayacaktır.
Html sayfalar kabul edilmeyecektir
Aynı konudan iki site kabul edilmeyecektir

Kısaca sitenizin kimliğine özel bir backlink çalışması yapılarak sonuçlar 15 gün özel 15 gün genel olarak takip edilerek sonuçlar burada paylaşılacaktır.

Şimdilik sadece 5 adet websitesi kabul edilecektir.

Ücret 20 YTL

Saygılarımla....
İsmail TORLAK