delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen diziyi anlamayarak izlemişsin demekki. O zaman kgt adı verilen bir birimin başkanıydı polat yani devlet görevindeyken (gizli devlet görevi) onları yapabiliyordu şimdi devlet görevinde ve güvencesinde değil. kısaca anlatabildim mi acaba.
KGT birimi kapanalı yıllar oldu dizide. Devlet görevi dediğiniz şeyi devlet verir polat resmi olarak bir iş mi yapıyordu ki bu zamana kadar ? Yaptığı hiçbirşey yasal değildi ki zaten. Ayrıca polat devletten ilk kez dışlanmadı diziyi anlamayarak kimin izlediği belli aslan bey operasyonu iptal ettiğindede devlet güvencesinde değildi ona bakarsak.

pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İskenderle olan savaş, devletin içinde olan bir savaştı. Her ikiside devlet görevlisiydi.
Şimdi Polat Alemdar devlet görevlisi değil, O adam istihbaratçı..
Bu adama gelip racon kesipte kafasını koparacak hali yok.
Kopartsa zaten saçma olurdu o kısım.. O zaman tüm türkiye Polatı yakalamaya çalışırdı.
Devlet görevi dediğin 2 adamın lafına bakmaz, ben seni aldım görevden olayı diye birşey olmaz. Zaten yaptıklarının resmiyette belgeside yok. Ayrıca Cumhurbaşkanına rest çekip masadan çekip giden adam kıytırık bir istihbaratçıdan mı fırça yicek. Madem öyle niye zamanında herkese resti çekiyordu.