GokhanEGE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler, şuanda BB2 demosunu inceliyorum, hakkındakileride bol bol okudum. Personal Upgrade söz konusu olabilir mi acaba? Scriptin sanırım komple crypte edilmiş. Bu sebeple küçük güncellemeler istesem mümkün olurmu satın aldığımda? Hemde free feedback olabilir diye düşünüyorum.
Tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım fakat anladığım kadarı ile şöyle bir cevap vereyim. Güzel fikirleriniz mevcutsa bana bildirirseniz eğer yapılması da mümkünse tabiki böyle bir güncelleme yaparım. Herkes faydalanmış olur.

asikral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bendede 100 sayfanın 10 tanesine ekliyor.ayrıca e mailleri onaylamıyor.gece 11 den sonra girmem mümkün değil zamanım fazla yok.size pm atacağım bilgileri sizde isterseniz? test edip bakarsanız sevinirim.
bana info@backlinkbuilder2.com adresine email atın bilgilerinizi ve sorununuzu yazın yardımcı olurum hocam.

Maykim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bütün sayfaları yorumları tek tek okudum memnun olanlarda var olmayanlarda
ikiside olunca kullanıcı tabanlı bazı sorunlar var gibi görünüyor.
1 hafta içinde almayı düşünüyorum o zamana kadar güncelleme olmuş olur tahminimce.
birde bu .exe olarak da olabilir tahminimce sonucularımıza fazladan yük binmemesi için farklı pclerde de kullanabilecek şekilde exe de de lisans olayı yapılabilir yanlış biliyorsam düzeltin.
Ya sorunlar illaki olacaktır sorunsuz olmaz. Yapabilende olucak yapamayanda, Kullanabilende olucak kullanamayanda. .exe olmayacak web tabanlı olucak herşeyi ile. 1 hafta içinde güncelleme olur hocam doğru tahmin ediyorsunuz.

AzBiraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence exe olmaz. Bir kere dili web dili (php). Tamamen baştan yazmak lazım. Ama localhostta tabiki çalışır...
Projenin amacı web tabanlı olması o yüzden exe olmayacak hocam. exe yazılımlar zaten var.

phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence satışa ara verip bir güncelleme paketi yapıp 3-5 gün içerisinde kullanıcıların karşısına çıkarsanız itibarınıza itibar katmış olursunuz. bu şekilde olursa herkez muallakta kalır.
Satışa ara vermeme gerek yok. Güncelleme şuan kodlanıyor. Bittiği gibi burdan duyuracağım. Kimse muallakta kalmayacak.

herkese teşekkürler.