Ya 3-4 aydır vardı bi rahatsızlığımda son zamanlarda iyice şişiklik oldu. Çok afedersiniz de iltihaplanma olup akıntı başladı (kuyruk sokumunda) Kıl dönmesidir diyerek bi araştırma yapayım dedim, yapmaz olaydım

korkudan nasıl soğudu vücudum. Hiçbirşeyden korkmazdım da internette yazılanlara bakılırsa 2 metre kıl çıktı diyen var, yok omuriliğe doğru gidiyormuş bilmem ne ama tek çare ameliyat. en fazla 1 saatlik ameliyat da sonuçta ameliyat
Haydarpaşa numuneden az önce randevu aldım pazartesi 1 de muayene olacağım da o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Ya arkadaşlar birşey yazın bana gaz verin teselli edin birşey deyin gerçekten tırsmış durumdayım

güldüğüme bakmayın yusuftandır.
Bu yüzden ameliyat olan falan var mı buralarda.
Dostum seninki büyük ihtimal kıl dönmesi değil, doğuştan gelen kuyruk sokumunda meydana gelen bir boşluk.
Bu boşluk 16-24 yaş arasında ara sıra iltihaplanmaya neden olur.
Çok fazla rahatsızlık verir ama tek çözümü ameliyat değildir..
Ben, En kısa sürede ameliyat ol derim, eğer okulun falan yoksa, eğer okulun falan varsa, iltihaplanan yeri bir doktora ya da tanıdığına temizlettirmelisin.
5-6 ayda bir meydana gelir.
İltihaplanmaya başladığı an üstüne oturamazsın, yürürken acıdığını hissedersin, yatağa düz yatamazsın...
Şimdiden geçmiş olsun.