Ya 3-4 aydır vardı bi rahatsızlığımda son zamanlarda iyice şişiklik oldu. Çok afedersiniz de iltihaplanma olup akıntı başladı (kuyruk sokumunda) Kıl dönmesidir diyerek bi araştırma yapayım dedim, yapmaz olaydım

korkudan nasıl soğudu vücudum. Hiçbirşeyden korkmazdım da internette yazılanlara bakılırsa 2 metre kıl çıktı diyen var, yok omuriliğe doğru gidiyormuş bilmem ne ama tek çare ameliyat. en fazla 1 saatlik ameliyat da sonuçta ameliyat
Haydarpaşa numuneden az önce randevu aldım pazartesi 1 de muayene olacağım da o zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Ya arkadaşlar birşey yazın bana gaz verin teselli edin birşey deyin gerçekten tırsmış durumdayım

güldüğüme bakmayın yusuftandır.
Bu yüzden ameliyat olan falan var mı buralarda.
Çoğu kişi yanlış tabir ve yorumlarda bulunmuşlar özetle aynı hastalıktan bende muzdarip"im efendim omurgaya kadar kıl uzamaz onu söyleyen büyüklerımız ve bu büyüklerimizden alıntı yaparak söyleyen genç kardeşlerimiz yanlış biliyorlar yok öyle birşey

bunu birkere söyleyim
ikinci cümlem"de ise bu hastalıgın tedavisi %100 ameliyat diye birşey yok tekrarlama olasılığı %50"dir bu hastalıgın "AMELİYATTAN SONRA"
ücüncü cümlem ise , sert yerlere oturma , sert ve ani hareketler yapma

kavga dövüş yapıyorsan afedersin popona tekme yemediğin suretçe sana ASLA ZARARI DOKUNMUYOR bu hastalığın
Çünki bu yorumları yapan insan yani ben 4 senedir ameliyat olmadım ve bu şekilde gayet rahat yaşıyabiliyorum .
Sevgiler