Grikurtcum,
Bak, benim bi tanecik sitem var. Ben burada halk için yazıyor ve halk için yayın yapıyorum. Onlarca insan benim sitemdeki yazıyı okuyarak bu biber hapını almaktan vazgeçti.
Bu hapların içinde birtakım yasaklı maddeler vardır ve metabolizmayı hızlandırarak aşırı su attırırlar, zayıfladım sanar insan. Ama bu maddeler bazı insanların sağlık durumu dolayısıyla ölümcüldür.
O haberlere inanmayın siz, bir tane yerine beş tane içti de ondan öldü falan tarzı şeylere. Onları söyleyen de ürünü üretenler.
Allah muhafaza, bu ürünü bir tanıdığınız kullanır ve bu da onun için risklidir falan, sağlığı tehlikeye girer.
Biz bunları söylüyoruz ve sitemizde insanları uyarıyoruz. Bizim sitemize hem de tam bu sayfaya saldırı yaptırılıyor. Ben ne düşüneyim şimdi? Bu ürünü üretene de satana da bu sitede yarışmasını açana da düşman kesilmeyeyim de ne yapayım?
Ben mi suçluyum, yoksa milleti dolandıranlar mı suçludur? Lütfen...
Milleti kandıranlara da iki satır laf edeceksek, o da bizim hakkımızdır. Yüzleri kızarmazlar onların sen merak etme hem, senin okurken yüzün kızarır ama onunki kızarmaz.
Hocam ben senin kavgana karışmıyorum zaten

Ama sana gelip burada "sonuç çıkmayacağını bile bile bilişim suçlarına veren enayidir" yazsam hoş olur mu? Olmaz.

Sen bu tür cümleler kullanmışsın. Ben bu yüzden bu konu için yazdım.
Yoksa hayatta herkesin belli bir amacı belli bir kavgası olur onun için çabalar.
Ona dediğim birşey yok