GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saraçlarında hiç işi yok senin sitene saldırtacak arkadaşım yani akıl işimi bu. Ver bilişim suçlarına olay kapansın neden yaygara yapıyosun burada yani burada açtığın konuyla çözümemi ulaşacaksın. okadar diyorum r10 a 18 yaş altı adam alınmaması lazım hep böyle konular çıkıyor sonra
Bak. Saraçlar biber hapçısı değil miydi? O hap yasaklanmadı mı? Adamın işi gücü bu tip şeyler... Kaldı ki yaptığı yarışmanın içyüzünü de burada açıkladım ben: https://www.r10.net/seo-yarismasi/734...in-icyuzu.html

Bilişim Suçları'na falan vermeyeceğim, onu daha önce denedim. Sonuç almak çok zor. Verdim yani daha önce de siteme saldırmışlardı çünkü.

Ben şimdi bu ve benzeri ürün üretenleri IP'sinden tespit falan yaptırıp yakalatmaya çalışacağım. Bu son olayla benim sabrımı taşırdılar.

Saraçlar'ın yaptığı yarışmada satılan ürün ne? Söyle bana?
Ben bütün biber hapçılarına sardım şu saatten sonra. Yarın ben dilekçemi yazıyorum, gerekli kayıtları aldım. Bu kadar pervasız olduklarına göre çok cesur (!) olan bu arkadaşların cesaretini göreceğim ben.

Saraçlar'a özelden yaz, gelsin cevap versin verebiliyorsa! Veremez. Verse de vermese de ben bu işin peşindeyim artık, sitemin ...leri ben de ...ceğim.